Afdrukken
PDF

Veulens 2015

Op 3 juni 2015 is Amazing Sir Mojito geboren, aka Mojo. Zijn mama is de mooie STER merrie Caily. Mojo is prachtig getekend met veel kleur en zijn sokaanzet is veelbelovend. Stiekem hopen we dat deze mooie man in de hoefsporen van Janesho gaat treden, wie weet..!

 

Op 30 mei 2015 zag dit pareltje Luzz het levenslicht! Ze is de grote trots van STER merrie Sterrin. De tekening van dit meisje is ronduit uniek en echt een combinatie van papa en mama.

 

Op 28 mei werd Bella geboren! Haar moeder is Britt. Zij en Janesho hebben deze diva een prachtig hemelsblauw oog meegegeven. Ze heeft hetzelfde blagdonkleurtje als haar opa Lexx, evenals het kenmerkende hoog oplopende witte achterbeen.

 

Op 8 mei 2015 is voshengst Floyd geboren. Zijn moeder is Flame, een merrie met de speciale redroan-kleur. In combinatie met Janesho's blagdongenen kan dit nog wel eens een toverbalveulen worden. We zijn erg benieuwd hoe deze jongeheer gaat uitgroeien!

 

Op 25 maart 2015 kwam Saartje Snorrebabe met het Perfecte Staartje ter wereld. Een erg leuk getekend zwartbont merrieveulen. Haar moeder is de STER en kampioensmerrie Sanne.