Afdrukken
PDF

Veulens 2017

Bobbi

Tijdens de dekperiode waren wij allemaal al als een blok gevallen voor Floor, wat een lieve en mooie merrie! We hoopten op een knap veulentje, liefst met blauwe ogen en met het karakter een mix van beide ouders. We gingen uit van zwartbont, maar Floor heeft ons verrast! Op 2 mei 2017 bracht ze dit prachtige vosbonte kereltje ter wereld! Janesho’s eerste vosbonte, joepie! Bobbi heeft twee blauwe ogen, waarvan 1 met eyeliner en de ander met een gouden randje. Zijn voorpluk is bruin, net als bij zijn pa! Wat staat dat stoer op zijn witte hoofd. Ook deze is weer uniek getekend, met een aantal bijzondere details. Hij is lekker compact gebouwd en heeft een stel stevige billen en is nergens bang voor, heerlijk! Hij gaat een heel fijn leventje tegemoet.

Tesse’sJack (TJ)

Welkom TJ! Dit is Janesho’s eerste veulen uit een Friese merrie! Tesse hield het reuze spannend, maar uiteindelijk stond op 14 april dit mooie mannetje in de stal. Bijzonder zijn zijn lichte vlekken in zijn flank en borst, én een aalstreep. Wellicht dat het een sabinokleurig paardje wordt. Mooi is ie in ieder geval! We zijn erg benieuwd hoe hij uitgroeit.

Kylan

Dat Belle mooi is weten we, en dat Janesho een hunk is ook. 1 + 1 = 2 en daar is Kylan! Wát een knapperd!! Kylan is geboren op 15 mei 2017. Je verdrinkt in zijn twee blauwe ogen, prachtig zwart omlijnd. Hij is op zijn lijf mooi symmetrisch getekend en heeft veel uitstraling. Echt een machomannetje, maar wel een met een gouden hartje. Op de keuring behaalde Kylan een eerste premie en werd hij Jeugdkampioen Hengstveulens! Wij zijn trots!!

Sasha

Op een zorgboerderij is op Bevrijdingsdag dit mooie meisje Sasha geboren. Haar moeder is de mooie merrie Hester. Hester rijdt veel voor de wagen, de cliënten mogen dan een rondje mee. Sasha is een kopietje van haar moeder, maar heeft de grapjes van Janesho. Het is een lief, ondernemend, dapper dametje. Hopelijk kan ze later in de hoefsporen van haar moeder treden. Iedereen is nu al gek op haar!