Afdrukken
PDF

Veulens 2019

Maeve 7 mei 2019

Na een hele hoop slapeloze nachten is dan eindelijk op 7 mei 2019 Maeve geboren! Het hadden zoveel kleuren en bontpatronen kunnen worden met een bijzonder getekende vader én moeder, maar zoals wel vaker met Janesho’s nakomelingen werd Maeve’s vachtje een verrassing! Een prachtige blagdon of black sabino is het geworden, net als opa Lexx. Ze lijkt wel een beetje op broer Mose, uit 2012. Maeve is een ontzettend lief maar stoer en ondernemend meisje. Op de keuring behaalde zij meer dan terecht een eerste premie en werd ze jeugdkampioen. Iets met goede genen… ;)

Eira 13 mei 2019

Ook Eira mag aan ons aldoor groeiende lijstje ‘bijzondere baby’s’ toegevoegd worden, want zij heeft namelijk de primeur van eerste KI-baby! Het was eigenlijk al een wonder te noemen dat moeder Rapunzel drachtig bleek, omdat er eigenlijk teveel tijd tussen het moment van insemineren en de eisprong zat, maar die superzwemmers van Janesho hebben het toch gefikst! Op 13 mei 2019 werd Eira geboren, een bruinbont, of driekleur merrietje. Ze heeft hele grappige dubbel gekleurde oren. Dat wordt leuk om doorheen te kijken als ze later onder het zadel is..!

Ryan-Jack 24 juli 2019

Als je het over uitstraling hebt, heb je het over Ryan-Jack. Dit superstoere kereltje is geboren op 24 juli 2019. Hij had direct na de geboorte al praatjes voor 10 en imponeerde de hele buurt met zijn gekke sprongen, sprintjes door de wei en elegante danspasjes naast zijn moeder Luna. Als hij je aankijkt met zijn blauwe oog, omringd door lange wimpers, ben je verkocht. Hij is zo prachtig getekend en kan zo mooi bewegen dat we verwachten hem ooit nog wel op een hengstenkeuring terug te zien. Wát een plaatje!