Afdrukken
PDF

Over Horsevision

Horsevision draait om communicatie. De psyche van het paard is niet te vergelijken met dat van de mens. Toch wordt het paard heel vaak als mens behandeld en dit kan zorgen voor frustratie, zowel bij de mens als bij het paard. Pat Parelli heeft eens gezegd: “Frustratie begint waar kennis ophoudt” en ik denk dat dit een uitspraak is die zijn waarheid telkens weer bewijst.
De trainingsfilosofie van Horsevision is ontstaan door het werken met veel verschillende paarden en het analyseren van andere horsemanshipmethoden, zoals Parelli, Hempfling en de Freestylemethode. Kernbegrippen van Horsevision zijn rust, geduld, vertrouwen, respect, tijd, emotie, leiderschap, harmonie en lichaamstaal. Door in te spelen op wat het paard ‘vertelt’ kan Horsevision de oplossing zijn voor gedragsproblemen en trailerlaadproblemen. Tevens rijdt Trainingscentrum Horsevision uw jonge paard op een verantwoorde manier in. Daarnaast worden lessen grondwerk, horsemanship, vrijheidsdressuur en schriktraining aangeboden. Deze lessen zijn voor ieder paard geschikt: jong, oud, braaf, knettergek, dominant, onzeker, verveeld of hyperactief... voor ieder paard is een passend lesplan!


De relatie die u met uw paard heeft is bepalend voor alles wat u met uw paard wilt doen. Het is daarom van groot belang dat deze relatie supergoed is. 
Horsevision kan u helpen de wereld door de ogen van uw paard te leren zien. Dit zorgt ervoor dat het paard zich begrepen voelt. Er wordt met hem gecommuniceerd op zijn niveau, in zijn eigen taal! Wilt u dit ook kunnen?
Get the Horsevision!

Over HorseVision